Vijesti

The Last of Us Part II po prvi puta uključuje golotinju i 18+ sadržaj za odrasle

Znamo svi da će The Last of Us Part II biti igra puna emocija, vjerujemo i nevjerojatne priče, ali i igra prepuna mučnih scena i nasilja. TLOU Part II sigurno neće biti igra za djecu i dobro ćete razmisliti hoćete li je uopće igrati pored svojih klinaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igra je dobila službeni rejting i markicu “Mature”, a po prvi puta u povijesti Naughty Doga, jedna njihova igra ima i oznaku za “Nudity” odnosno golotinju te “Sexual Content” što znači da bismo mogli vidjeti nekakve intimne scene Ellie i vjerojatno druge ženske osobe?!

Internet se već ruga kako će Joel u stare dane biti uključen u scene seksa, no puno je vjerojatnije da će to biti Ellie i njena prijateljica(e).

Naravno, nije potrebno posebno reći da je igra dobila i ostale etikete kao što su – intezivno nasilje, upotreba droge, krv i iznutrice, psovanje…mislimo da vam je sve jasno kako će The Last of Us Part II biti u svakom mogućem smislu intezivna igra.

Kad će više 29. svibanj…

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano