Vijesti

The Outer Worlds će ipak imati PS4 PRO unaprijeđenja

AŽURIRANJE VIJESTI 17.10.

Izdavač igre Private Division demantirao je navode koji su kružili po internetu, pa tako i ovaj naš članak. The Outer Worlds ipak će imati implementirana poboljšanja koja omoguće PlayStation 4 PRO hardver. PRO verzija igre će se nativno vrtiti u 1440p rezoluciji koja će biti podignuta na 4K.


Microsoft je kupio Studio Obsidian, međutim, suradnja bi trebala započeti tek s njihovom idućom igrom. Jedni i drugi tvrde kako ova odluka nema veze s novim odnosom developera i Sonyjevog konkurenta, međutim, činjenica je da je The Outer Worlds možda i prva AAA igra u koju nije uložen dodatan trud za PlayStation 4 PRO verziju.

Tako će se The Outer Worlds na PS4 Pro izvoditi u istoj rezoluciji i približno sličnom framerateu. Za razliku od PlayStation konzola, nekim čudom Xbox One X je dobio poseban tretman, pa će se verzija igre za tu konzolu izvoditi u 4K rezoluciji.

Kao što već vjerojatno i znate, The Outer Worlds je nova igra tvoraca Fallout New Vegasa koja bi i trebala biti Fallout spiritualni nasljednik. Umjesto na zemlji radnja se odvija na više planeta, a radnja i razvoj iste će uvelike ovisiti o nama i odlukama koje ćemo donositi tokom igranja.

The Outer Worlds na PC, PS4 i XONE stiže za tek nešto više od tjedan dana – 25. 10.

Oznake

2
Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Pratitelja
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
FenixPersonaUser Recent comment authors
novije starije popularnije
PersonaUser

PS4 dobije isto poseban tretman kad su u pitanju ekskluzivne stvari u nekim igrama, npr. RDR 2, COD:MW (2019)…..

Povezano

Back to top button
Close
Close