Vijesti

Tom Clancy’s The Division besplatan za sve platforme

Naravno, riječ je o besplatnom vikendu koji se isplati iskoristiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako do sad niste imali prilike isprobati Tom Clancy’s The Division, sada je za to pravi trenutak, a Ubisoft vam nudi priliku da to učinite bez trošenja kuna i to na bilo kojoj aktualnoj platformi. Besplatan vikend započeo je jučer, 4. svibnja, a potrajat će do 7. za PC i do 8. ovog mjeseca za PS4 i Xbox One.

Mrziti ili voljeti? Igrati ili ne?

Većina igrača koji igru nisu isprobali ili su tek zagrebali površinu skloni su prelasku na stranu “mrzitelja”, pa čak samo i zbog činjenice što je developer toliko omraženi Ubisoft, a dodatno ulje na vatru dolazi u obliku zanemarivanja želja zajednice igrača, rezanjem sadržaja iz originalne igre, nedostatka endgamea ili sporim reakcijama kad je u pitanju ispravljanje pogrešaka.

Ipak, igra ima ono nešto što će ljubitelje igara baziranih na skupljanju “loota” tjerati na trošenje vremena, a to dokazuje i činjenica da je tema igre na FFA forumu svojevremeno bila jedna od najaktivnijih. Samom kvalitetom igre pozabavili smo se u recenziji, a citat našeg Flippera dovoljno govori:

Što se mene osobno tiče, nakon dugo vremena neka me igra natjerala da je igram do 3-4 sata ujutro i stalno tragam za novim i jačim oružjem i lootom općenito. Igriva je i vuče na još, a to je što tražim od igara.

Tom Clancy's The Division

Bitno je napomenuti da će igrači imati pristup kompletnoj igri, a sav napredak moći će se prenijeti i nastaviti, ako se odlučite na kupnju igre nakon završetka besplatnog perioda. Također ćemo spomenuti da se Tom Clancy’s The Division, i standardna i Gold verzija sa Season Passom , može kupiti uz popust od 60%.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano