Film i glazbaVijesti

Trailer za Sonic film je živi trash i očaj

Dobro je. Red je uspostavljen. Nakon Avengers: Endgamea i Game of Thronesa netko je morao doći i predstaviti totalni trash od filma. Čisto kako balans ne bi bio narušen jer previše je bilo za očekivati da ćemo nakon nikad luđeg tjedna nastaviti u istom ritmu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zašto baš Sonic?

Teško mi je smisleno uopće komentirati ovaj trash od trailera. Jasno je već sad da će film biti “klišejizirani” CGI krš kojem ni Jim Carrey ne može pomoći. Zašto? Pa zato jer su zabrljali glavnu zvijedu filma, a to je legenda svijeta igara – Sonic.

https://www.youtube.com/watch?v=FvvZaBf9QQI

Teško je shvatiti zašto je Sonic okarakteriziran tako ljudski? Zašto ima ljudske zube i zašto je u jednu ruku on horor od lika, a ne svima omiljeni i simpatični jež? Stavite ovakvog Sonica u film kao što je “It” i uspjeh je zajamčen. Zašto mu oči izgledaju tako ljudski? Ne znamo. Voljeli bismo saznati čija je ovo bila odluka, ali ovo nije Sonic.

Ne moramo uopće reći da ovaj trailer trenutno ima 241 tisuću lajkova, ali i 390 tisuća dislajkova. Paramount je zabrljao debelo. Film u kina dolazi u studenom samo nam nije jasno za koga.

Ljubitelje igara ili horora?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano