TraileriVijesti

Hoće li next-gen konzole moći prikazati ovakvu razinu destrukcije i fizike u igrama?

Epic je još prije par mjeseci demonstrirao kako bi fizika i destrukcija trebale izgledati na next-gen konzolama i ultra jakim PC računalima, no nismo previše obraćali pažnju na demonstraciju sve dok se neki dan na Redditu nije razvila rasprava o next-gen fizici, destrukciji i detaljima koji bi trebali biti prikazani na next-gen Unreal engineu.

Moramo priznati da zaista izgleda impresivno. Baš nas zanima odgovor Dicea i njihovog Frostbitea koji je prilično loš engine, ali za destrukciju je do sad bio benchmark. Znate i sami koliko dobro izgleda destrukcija u Battlefieldu.

Oznake

5
Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Pratitelja
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
GameslordShajaCROMlatimudanHeatYakuza_stinger Recent comment authors
novije starije popularnije
Heat

Da.

ShajaCRO

Zaista izgleda impresivno, vidjet ćemo koliko će se mogućnosti iskoristiti u razvoju igara za next-gen

Yakuza_stinger

To kao i što bolji AI bi trebali bit neki novi smjer koji bi se trebao češće ganjat kao tech.

Mlatimudan

Po meni ce bit ps5 skok ka sa ps2 na ps4, bar pononome sta bibtribalo bit u njrmu tj. Sta se pise, ali puno bolji vr neka naprave na ps5, to je bitnije, neka revolucija je potribna. Vr u hd i bez svih kabela onih

Gameslord

@skotnapuma

Kao s PS2 na PS4?
Grafički 100% neće.Nemoj očekivati da će stvari poput očiju,kože,vode itd napraviti takav skok.Ako sve igre budu full realtime raytracane,što ne vjerujem…ne ni onda.
Nema šanse,jer niti 2080Ti koji će vrlo vjerojatno biti puno jaći od nextgen konzola,ne tjera PC igre da izgledaju 20x bolje od Sonijevih PS4 perjanica.Pa niti 10x bolje.
Niti multiplatformeri u pravilu ne izgledaju toliko bolje.Ma Niti blizu.
Kada sam s PS2/Gamecube/Xbox First prešao na X360 i TESIV Oblivion,već na prvu je bilo očito da je nova generacija počela.NEMA šanse da bude toliko očiti napredak.Nema šanse.
Možda u FIFI😸
 
 
 

Back to top button
Close
Close