Vijesti

Travanj je jučer postao puno zanimljiviji mjesec jer Respawn konačno otkriva Star Wars Jedi: Fallen Order

Konačno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahvaljujući uspjehu Apex Legendsa, Respawn Entertainment doslovno živi svoju drugu mladost. Milijuni igrača nisu uopće do prije mjesec dana čuli za njih, a kamoli zaigrali odlični Titanfall serijal. Respawn je itekako dokazao i pokazao da zna raditi igre stoga nas još više veseli vijest o otkrivanju nove Star Wars igre na kojoj rade.

Darth Vlajder

Star Wars Jedi: Fallen Order doživjet će svoju gameplay premijeru 13.4. kad ćemo saznati o čemu se ovdje radi. EA je najavio igru na najgluplji mogući način prošle godine kad je EA imao svoju E3 konferenciju. Nismo dobili teaser ili trailer već je Vince Zampella onako usput iz publike potvrdio da stiže nova Star Wars igra.

Trenutno ne znamo apsolutno nikakve detalje o kakvoj je uopće vrsti igre riječ, ali nekako se kladimo da će veliki naglasak biti na multiplayer igranju. Tko zna, možda bude i BR uključen. Star Wars Jedi: Fallen Order nije nasljednik Star Wars: Battlefronta već zasebna igra Star Wars univerzuma.

12390899 10207392424981522 2934912989699941827 n

Prva slika iz igre

Respawn je pokazao s Titanfallom da je itekako sposoban napraviti odličnu kampanju i odličan multiplayer pa držimo figo da Fallen Order bude baš to. Igra prema najavama iz Electronic Artsa dolazi do kraja ove godine, a od travnja i otkrivanja igre čeka nas puno više informacija u mjesecima koji dolaze.

Zamislite da bude mobilna igra?! 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano