Vijesti

Tvorci Horizon: Zero Dawna i Killzonea već rade “motion capture” za novu igru

Guerilla Games već godinama radi na svojoj novoj igri, za koju je predprodukcija odrađena još za vrijeme Horizon: Zero Dawna – najbolje igre 2017. godine.

Još uvijek ne znamo o kojoj igri se radi, a nagađa se već duže vrijeme kako u Guerilli postoje dva teama koji rade na dvije različite igre, na što ukazuju i masovna zapošljavanja koja su vođena u nekoliko navrata posljednjih nekoliko godina. Ako je to zaista tako, vjerojatno se radi o Horizon Zero Dawn nastavku i novoj Killzone igri.

Također, prilično je izvjesno, koja god igra bila primarna, ona bi mogla izaći već krajem iduće godine kao launch igra za PlayStation 5.

Da je razvoj novog Horizona, Killzonea ili neke treće igre u uznapredovaloj fazi govori podatak kako je Guerilla ovih dana u Stockholmu u jednom od najboljih europskih mocap studja gdje radi motion caputre.

Objavio je to na Twitteru animacijski direktor iz Guerille Darren Randall, da bi zatim objavu iz nekog razloga obrisao. Međutim, ne dovoljno brzo, jer su je zabilježili apsolutno svi. Kako bilo, razvoj nove igre je uznapredovaloj fazi.

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close