Vijesti

U Call of Duty: Black Ops 4 stigla je genijalna stvar za sve vas koji ne plaćate i nemate Black Ops Pass

Moramo priznati da nam se ovaj potez Treyarcha i Activisiona itekako sviđa i voljeli bismo ga vidjeti i u drugim igrama. Naime, ako vi imate ili znate nekoga tko ima skupocjeni Black Ops Pass, od sada ćete moći podijeliti sve mape koje su ekskluzivne za njega svim igračima koji su s vama u partyju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To dakle znači da možete sherati mape na sve druge, odnosno da netko može sherati vama mape ako vi nemate Black Ops Pass. Na taj način Activision i Treyarch žele spojiti igrače, a ne razdvajati što su do sada i radili.

Black Ops Pass donosi 10 multiplayer mapa koje su ekskluzivne za vlasnike spomentuog, pa će od sad biti dovoljno da samo jedan igrač u ekipi ima Pass i svi ostali moći će skupa igrati. Bitno je samo da ste u partyju zajedno.

Vrijeme je da nađete i javite se vašem bogatom prijatelju koji je platio Pass i uživate u igranju dodatnih mapa. A vi koji posjedujete Black Ops Pass također ćete biti dodatno nagrađeni raznim stvarima u igri. Treyarch je konačno odlučio nagraditi kako treba sve vlasnike spomenutog Passa.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano