Vijesti

U Call of Duty: Black Ops IV danas, ali i u budućnosti stiže tona novog sadržaja

Možemo mi pričati što želimo, ali Call of Duty: Black Ops IV je dobra igra, a Treyarch se zaista trudi igru držati svježom i novom čitavo vrijeme. Tako smo do sad dobili dosta novog sadržaja, a od danas PlayStation 4 vlasnici mogu uživati u još više dodatnog sadržaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Xbox i PC igrači kao i uvijek morat će pričekati 7 dana duže jer znate da Call of Duty i PlayStation za Black Ops IV imaju ekskluzivni deal.

Operation Spectre Rising

Ova operacija označava početak nove sezone koja će donijeti zaista puno sadržaja u igru.

Danas je konkretno došao novi Specijalist – Spectre, velika većina mape je izmijenjena u Blackoutu zahvaljujući Wetworks ažuriranju kao i dosta novih stvari na Black Market. Vrlo brzo nakon ovoga stižu novi Blackout modeovi, nova oružja i osvježenja na postojećim mapama.

Kompletnu i zaista ogromnu road mapu s novim sadržajem možete pronaći na linku gdje je Treyarch zaista detaljno objasnio što sve stiže. Dio novog sadržaja možete pronaći i u videeu ispod.

Mislim da slobodno možemo reći kako bi se DICE (BF developer) trebao ugledati na Treyarch kad pričamo o ažuriranju igre jer trenutno je puno pametnije i isplativije kupiti Black Ops IV nego jedan Battlefield V. I ove riječi dolaze iz usta čovjeka koji nikad nije previše volio CoD, a BF je obožavao.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano