Vijesti

U Call of Duty: Black Ops IV došlo novo ažuriranje – novi Infested MP mode, World League Divizije i Alcatraz mapa na svim platformama

Uz sve ovo, ne zaboravite da je Blackout, BR mode u Call of Dutyju potpuno besplatan ovaj mjesec. Dobre vijesti stižu za PC i Xbox igrače jer je nova Blackout mapa –  Alcatraz, od od danas dostupna svima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Nova BR mapa od danas je i na PC-u te Xbox One konzoli

Osim mape, sve vas kompetitivne igrače sigurno će razveseliti dolazak featurea zvanog “World League Divisions” gdje zapravo možete usporediti detaljne statistike s ostatkom igrača, odnosno provjeriti koliki je vaš u odnosu na druge. Na skill mislimo, ne na nešto drugo.

Konačno ćete moći na pravi i detaljan način izmjeriti tko ima veći! Skill!

Možda i najbolja stvar od svega je dolazak potpuno novog Infected MP modea, koji će opet prvo dobiti PS4 vlasnici, a nakon 7 dana doći će na sve druge platforme.

U Infected modeu uživat će svi koji vole zombije. Jednu ekipu čine “normalni” ljudi, a druga (zarežena) ekipa želi zarazu prenijeti na te “normalne” igrače. Jedan u zombij ekipi je “patient zero” odnosno nosioc virusa.

Zanimljivo, po prvi puta u serijalu i ovome modeu, svi Infected igrači izgledaju kao zombiji i to potpuno detaljno modelirani zombiji.

Uz sve ovo, došlo je niz tweakova i raznih popravaka, pa ako ste okorjeli Black Ops IV igrač, onda uživajte u čitanju patch nota.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano