Vijesti

U Counter Strike danas stiže nova Battle Royale mapa i promjene po uzoru na Apex

Krajem prošle godine Counter Strike je postao besplatan, i ne samo to, već je u igru implementiran battle royale mode. I to battle royale mode na Counter Strikeov način.

Ekipa iz Valvea nije se previše prilagodila trendovima, pa njihov BR imena Danger Zone prima samo 16-18 igrača, sistem prikupljanja oružja i municije ponešto je zakompliciran s uvođenjem klasičnog kupovanja oružja po uzoru s tradicionalnim načinom igranja CS-a. Ipak, Danger Zone zna ponekad biti poprilično zabavan, bez obzira na to što je osjećaj pobjede na kraju nije ni približno toliko intenzivan kao kod konkurencije.

Kako bilo, danas u Danger Zone stiže nova mapa imena Sirocco, kao i čitav niž mogućnosti koje će modernizirati ovaj BR po uzoru na Apex. Od danas možemo “pingati” lokacije i protivnike, a nakon određenog vremena, pod uvjetom da je ostatak squada još uvijek u igri, možemo se i respawnati.

Također, po startu svakog meča od sad možemo izabrati početni perk. koji bi nam trebao olakšati početni stadij igre. Primjerice, možemo odabrati čizme koje će omogućiti dalje skokove, padobran, medic kit…

Kako bi igra bila zanimljivija, oružja koja pronađemo dolaziti će s više metaka, dok će tablet od sad točno označavati najbliži weapon crate. Za više novosti predlažemo baciti oko na službenu stranicu.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close