Vijesti

U kolovozu na domaćem PlayStation Storeu najprodavaniji je psihotični Hellblade, Rainbow Six treći

Pomalo iznenađujući su rezultati domaće top liste prodaje digitalnih naslova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sony je na svojim stranicama upravo objavio rezultate ukupne prodaje digitalnih igara u Europi, uključujući i lokalni hrvatski PlayStation Store.

Iako je Hellblade: Senua Sacrifice pokupio izvrsne ocjene, pomalo je iznenađujuća činjenica kako se u kolovozu prodao u više primjeraka od Uncharted: The Lost Legacyja (koji je isto tako pokupio odlične ocjene). Međutim, ipak treba uzeti u obzir kako je Hellblade imao izvjesnih 12 dana prednosti prije izlaska Uncharteda. Sigurni smo da Uncharted nije podbacio, a da u Sonyju trljaju ruke.

Stari znalac se vratio na listu

Ipak, posebno iznenađenje je Rainbow Six Siege, povratnik na listu, i to nakon skoro dvije godine od izlaska. Rainbow Six je s razlogom sve popularniji kako vrijeme odmiče, što je zbilja impresivan poduhvat mnogima omraženog Ubisofta. Podsjećamo, nova velika besplatna ekspanzija stigla je u igru, a naše dojmove čitate već danas.

Ostatak liste predvode sad već stari poznanici u vidu Crash remastera, Horizona, Minecrafta i ostalih. Kompletnu ljestvicu možete pogledati na PlayStation Blogu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano