Vijesti

U legendarni Crash Team Racing stiže i “punokrvna” single player kampanja

Ne znamo koliko vas je koji nas pratite igralo Crash Team Racing sad već davne 1999. godine, ali riječ je o igri koji je obilježila (jednoj od) generaciju tadašnjih konzola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogima najdraža karting igra, Crash Team Racing pružio je na stotine sati zabave svim generacijama igrača. Igralo ga je i staro i mlado, a multiplayer putem multitapa se nikad ne zaboravlja.

Ovo je bio naš multiplayer 1999. godine

The Adventure Mode: Nitro-Fueled

Nastavak ili remake smo čekali zaista jako dugo, ali prema svemu što smo imali priliku vidjeti, čekanje se definitivno isplatilo. Ne samo da igra izgleda grafički predivno, već ima dosta više sadržaja od originala. Kao prvo tu je pravi online mode koji u originalu nije bio.

Tu je hrpa novih skinova i mogućnosti kastomizacije likova i kartinga koje u originalu nije bilo. Nitro-Fueled je u svakom smislu veća i nadograđena verzija stare igre, a najbolje to oslikava Adventure Mode iliti kampanja u igri.

Adventure Mode postojao je i u originalu, ali nije bio ovako raskošan kao što će biti u remakeu. Moći ćete zaraditi i otključati stvari koje nisu bile dio originala.

U Adventure modeu postoje različiti tipovi utrka – trophy utrke, boss utrke i borbe, skupljanje relicsa, tokena i kompletni kupovi. U igri postoji 6 velikih svijetova (hubova), a svaki od njih sadrži nekoliko levela odnosno utrka i staza.

Pobjedama na svim mogućim utrkama (spomenutim gore) otključavamo nove likove i kartinge. No to nije nikako sve. U Nitro-Fuledu ćete za svaku pobjedu dobiti nešto novo – dijelove za karting, skinove razne za likove i kozmetičke stvari za karting. Kombinacija će biti zaista puno.

Za razliku od ranije, sad kad pobjedite bossa, odmah ćete otključati ga, a ne kao ranije kad ste morali osvojiti one Gem kupove. Oni su i dalje u igri, ali donose druge jedinstvene nagrade. Puno je više stvari za skupiti i otključati ovaj puta u igri.

Naravno, Adventure Mode imaj svoju priču, a cilj nam je kroz sve utrke i natjecanja doći do zadnjeg bossa i poraziti ga. Jadan Nitrous-Oxide.

Crash Team Racing Nitro-Fueled izlazi već 21. lipnja što je manje od mjesec dana. Igra dolazi na PS4, XBox One i Switch i to po duplo manjoj cijeni od današnjih igara. U nekim dućanima možete je prednaručiti za manje od 200kn što je genijalna cijena kad uzmemo u obzir koliko sadržaja ćemo dobiti u igri. Osim onlinea, single-player priče, tu je i lokalni multiplayer. Što još više tražiti?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano