Vijesti

U Modern Warfare betu stiže 32v32 mode: PS4 vlasnici ne brišite betu

Pisali smo članak o tome kako nas je PlayStation 4 Modern Warfare beta oduševila, a nakon što je Infinity Ward u igru ubacio nove modeove, možemo reći da je dojam još i bolji. Osim, što se meni osobno ne sviđa što su vratili mini-mapu posljednja 2 dana. Bilo mi je nekako puno bolje i napetije igrati bez mini-mape. Infinity Ward očito još eksperimentira s igrom i nije siguran želi li ili ne vratiti radar (mapu) u igru. Nadamo se da će barem ponuditi mogućnost izbora.

Tijekom trajanja bete dobili smo hrpu upita za kodove i kad će PC i Xbox One beta početi, pa ćemo ponovno staviti ovu sliku.

Za 3 dana dakle, počinje crossplay beta što znači da igraju sve platforme. PlayStation 4 vlasnici nemojte brisati Modern Warfare betu s konzola, jer PS4 igrači ponovno mogu betu igrati za 3 dana, od 19. rujna.

PC i Xbox One igrači koji su prednaručili igru ili imaju kod, mogu igrati od 19. rujna, a PC i Xbox One igrači koji nemaju kod ili nisu prednaručili igru, betu mogu igrati od 21. rujna. Naravno, čitavo to vrijeme PS4 igrači mogu betu igrati svaki dan od 19. rujna.

Infinity Ward je potvrdio da će u ovu cross platform betu ubaciti dodatne mape, a zaigrat ćemo i 32v32 mode koji uključuje vozila. Navodno da će tu Infinity Ward testirati killstreakove, iako je ranije bilo rečeno da se isti neće vratiti u igru.

Oznake

4
Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Pratitelja
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
FicoLegendEscoBan19Marksman89Brijac Recent comment authors
novije starije popularnije
Brijac

Zna li itko kako invite-at frenda u match?

19Marksman89

Ne pamtim kada sam igra BETA verziju neke igre a da je ovako ispolirana i sve stima kako treba.Od ulaska u Menu igre,brzog loadinga bez cekanja,dobre konekcije,dobre hit detekcije,stabilne igre i servera.0 (nula) bugova doslovno u mojem iskustvu sa igrom.Sve super ispolirano i onda jos na dnevnoj bazi uredno ubacivanje sadrzaja i noviteta. 20 rankova,solidan broj oruzja i potpune kustomizacije za ista.Ma neznam sta bi reko.Preugodno iznenađenje.

FicoLegend

@19marksman89

Stvarno dobro za čuti da nisu ništa “pokvarili”. Alpha se isto fenomenalno vrtila, od konekcije pa do tehničke izvedbe.

EscoBan

Ako DICE napravi ovakav gunplay za BC3 na pravim BF mapama sa destrukcijom, BF animacijama  i BF grafikom imali bi remek dijelo !  TTK/puske/customizacija puski je perfektno u MW samo je sve prebrzo meni i mape su prave COD cisti run and gun

Povezano

Back to top button
Close
Close