Vijesti

U petak na PlayStation YouTube stiže pravi God of War dokumentarac, a studio zapošljava ljude za novu igru

God of War za mnoge je najbolja igra ove generacije. Potvrdile su to i brojne nagrade za igru godine koje je igra osvojila i usput srušila sve moguće rekorde kad pričamo o nagradama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna od najboljih PlayStation ekskluziva u petak će dobiti svoj pravi “God of War: Raising Kratos” dokumentarac u kojem ćemo posvjedočiti puno toga što inače ne vidimo, a stvari su to koje se događaju u razvojnom procesu jedne igre.

Upoznat ćemo pobliže razvojnu ekipu, a dokumentarac obećava puno smijeha pa čak i suza. Glavna zvijezda dokumentarca je sam Corey Barlog, kreator GoW serijala.

Santa Monica već radi na PlayStation 5 igri?

Moguće jer studio u zadnje vrijeme zapošljava dosta ljudi. Nakon što su izdali God of War igru, pokupili i osvojili sve živo što su mogli, vjerujemo da se ekipa dobro odmorila, a aktivnosti oko njih ukazuju da su rad na novoj PS5 igri započeli.

To znači da njihovu novu igru nećemo vidjeti još par godina, a svi drže fige da je u pitanju nastavak God of War-a što vrlo vjerojatno i je u pitanju.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano