Vijesti

U pripremi četiri nova Mass Effect spin-off romana

Popularni Mass Effect nastavit će tradiciju dodatnih tiskanih sadržaja i uoči izlaska Andromede. Mass Effect: Andromeda izlazi u prvom kavrtalu 2017. godine. kao što je poznato, radnja Andromede neće imati veze s originalnom trilogijom i odlukama koje smo tamo donijeli. No, Andromeda je udaljena čak 2,5 milijuna svjetlosnih godina od Zemlje, što znači da potencijalno imamo i priličan prostor za uzbudljive SF priče.

Prema navodima izdavača Titan Books, četiri romana će poslužiti kao uvod, ali i nastavak događajima u igrama. Radnaj će se fokusirati na bitne likove i odgovorit će na neka pitanja koja si fanovi postavljaju u vezi Andromede.

Prvu knjigu piše N. K. Jemisin, priznati autor SF romana koji je nominiran za Hugo Award i Nebula Award nakon debitiranja romana The Hundred Thousand Kingdoms, koji je na kraju postao dio trilogije Inheritance. Prema navodima i slikama na internetu, knjiga će se zvati Mass Effect: Andromeda Initiation. Prvi roman tako izlazi u kolovozu ove godine.

Ostale knjige zasad nemaju zasad naslov, ali datum izlaska druge bi trebao biti u ožujku, a treće u rujnu 2017. godine.

Naposljetku, na četvrtom romanu radi kreativni direktor Mass Effect: Andromede Mac Walters. Walters je inače čelni autor Mass Effecta 3. Datum izlaska četvrte knjige je ožujak 2018. godine. Za čitanje spremni!

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close