Vijesti

U samo 7 dana, besplatni Dauntless je zaigralo više od 6 milijuna igrača!

Impresivno, zar ne? Ako još ne znate kakva je igra Dauntless, vrijeme je da istu skinite i isprobate. Potpuno je besplatna na svim platformama na kojim je izašla (PS4, PC, Xbox One).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napisali smo o ovoj igri na desetke članaka, a najlakše je reći da je igra besplatni Monster Hunter World klon. Prilično kvalitetni, rekli bismo. U prilog tvrdnji ide podatak da je više od 6 milijuna igrača zaigralo ovu igru, a brojke samo rastu iz dana u dan.

Veliki plus ove igre je cross-platform igranje, tako da možete igrati i s igračima na drugim platformama te također prenositi napredak s jedne na drugu platformu. Kreatori igre su se pohvalili zaista impresivnim brojkama koje su igrači ostvarili u prvom tjednu igre.

Dauntless stiže ove godine i na Nintendo Switch, kao i na mobilno tržište koje sve više uzima maha kod igrača. Ne treba vam PS+, ali ako ga imate na PS Storeu možete pronaći ekskluzivni PlayStation bundle za ovu igru. Naravno, bundle je besplatan.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano