Vijesti

U The Division 2 sutra dolazi raid, novi gear setovi, exotic oružje i nove misije

Konačno smo i to dočekali. Već jučer je došao veliki patch odnosno “Title Update 3” koji je donio velike promjene u PvP svijetu i balans u igru. Pojedini talenti u igri su “nerfani”, dok su drugi, manje korišteni pojačani. Tri postojeća gear seta su pojačana i ako mislimo završiti nekad raid koji dolazi sutra, biti će potrebni složeni buildovi i puno skilla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Raid sutra stiže u 18 sati po našem vremenu i trebat će vam ekipa od 8 igrača. Navodno da random matchmaking nije omogućen, već morate imati 8 svojih igrača. Iz Massivea kažu da bez timske igre i komunikacije, jednostavno neće biti moguće prijeći raid.

Također, 8 igrača koji prvi uspiju prijeći raid, ući će u besmrtnost jer će njihova slika i imena biti na zidu Bijele Kuće, pa će ih svi igrači moći gledati i diviti se.

Dolazi i novi assault rifle exotic – The Eagle Bearer za kojeg još ne znamo kako ćemo ga dobiti. Tu su i tri nova gear seta koja su specifični za svaku Specijalizaciju u igri. Dakle, ovaj put ćete morati odabrati za jedan gear set sharpshootera, za drugi gear set survivalista…shvatili ste.

Dolaze i nove kozmetičke stvari, 4 nova emotea, 8 novih weapon skinova, kao i nove uniforme. Za sve vas koji imate Year One Pass, već su stigle prve dvije misije koje su odlično dizajnirane, ali su prilično kratke i donose samo kozmetičke nagrade.

Da biste sutra mogli igrati raid, osim 8 igrača morat ćete minimalno na vašem liku imati 490GS i preporuka je da imate razvijene specijalizacije. Raid je nadamo se prokleto težak jer to je raid i takav treba biti. Tko završi raid dobit će i posebne nagrade.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano