Vijesti

U Titanfall 2 krajem mjeseca stiže novi DLC i vikend besplatnog igranja

Uz remake mape iz originala, dobit ćemo i novo oružje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi besplatni DLC za Titanfall 2 zvat će se Colony Reborn, povodom dolaska mape Colony iz prve igre, a bit će objavljen idući tjedan, 30. ožujka. Jesmo li spomenuli da će novi sadržaj biti besplatan?

Uz novu mapu, igračima će na raspolaganju biti nova egzekucija pilota, ali i omiljeno oružje iz prvog Titanfalla, puška R-101. Uz sav novi sadržaj koji nije potrebno platiti, stiže i nova doza kozmetike, a oni koji žele ušminkati svoje Titane i pilote, za to će ipak morati posegnuti u svoj novčanik.

Titanfall 2 izašao je krajem listopada prošle godine i naišao je na pozitivne reakcije i igrača i kritike (pročitajte našu recenziju), no nekako smo mišljenja da je ipak, neopravdano, ostao u sjeni Battlefielda 1 i novog COD-a.

Besplatno, besplatno, besplatno, sve je besplatno

Izlazak novog DLC-a podudara se s još jednim besplatnim “trial” vikendom, pa će od 30. ožujka do 3. travnja svi moći isprobati sve dostupne načine igranja i mape u multiplayeru, kao i misiju The Beacon koja je dio kampanje za jednog igrača.

 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano