Vijesti

U Watch Dogs Legionu ćemo moći igrati s 20 likova istovremeno

Nismo dugo pisali o Watch Dogs Legionu. Nismo ni imali o čemu, jer nakon što su promovirali igru na E3 i Gamescom sajmovima, developeri su se povukli u osamu kako bi dovršili razvoj na igri čiji je izlazak planiran za 6. 3. iduće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Znamo kako je igrin veliki “forte” gradnja vlastite “vojske” igrača, odnosno pobunjenika, od kojih možete kontrolirati svakog posebno. Moći ćemo regrutirati apsolutno svakog stanovnika Londona, a svaki od njih će imati različite karakteristike, izgled, pozadinske priče i mogućnosti.

Tako ćemo moći složiti pokret otpora kakav nam odgovara. Neki od njih će biti lošiji, neki bolji, a svaki od njih će moći biti zarobljen ili čak ubijen, nakon čega igra završava za tog lika. Međutim, koliko ćemo likova moći imati u vlastitom “pokretu”?

Kent Hudson iz Ubisoft Toronta za SegmentNext ambiciozno je otkrio kako ćemo moći igrati istovremeno s maksimalno 20 likova.

Zvuči kao prilično dobar broj koji bi mogao otvoriti prostor za različite višestruke prelaske. Ako pomnožimo to s brojem različitih iteracija priče koji se penje također do 20, očekuje nas vjerojatno najbolja Watch Dogs igra dosad.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano