Vijesti

Ubisoft izbacio fantastični Assassin’s Creed: Odyssey trailer! 18+

Mora se priznati da Ubisoft ima ogromna mud* izdati ovakav live trailer pun riječi fuck, fuck i vulgarnih izraza!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koji nama ne smetaju da se razumijemo. Ali, uvijek ima i biti će “internet ratnika” koji su čistunci i nikada ne psuju, pa će ovakav satirični, sarkastični i nadasve istinit live action trailer naići na negodovanje svih mogućih udruga i Željke Markić. No, vratimo se mi traileru koji kaže zapravo da izaberemo život. Da ne budemo robovi modernog društva, nego da odemo u staru Grčku i zabavimo se u novome Assassin’s Creedu: Odyssey. 

https://www.youtube.com/watch?v=bugaIHxOkag

Live trailer je po mome ukusu odličan i zabavan i pun je pogodak. Pun je prostih riječi, ali zato zanimljiv. Poruka videa je zanimljiva, a ja vjerujem da će mnogi od nas upravo odabrati Assassin’s Creed kao jednu od igara ove jeseni. Moram priznati da na prvu nisam imao namjeru uopće kupiti ovaj AC jer se činio baš kao žestoka kopija (odličnog, ali kopija) AC: Originsa. Ipak, odluke koje donosimo u igri, nekoliko raznih krajeva, više RPG elemenata i 2 igriva lika vuku da opet uzmem gamepad u ruke i zaboravim na sve probleme modernog života.

Assassin’s Creed: Odyssey izlazi već 05.10. i to na PC, PS4 i Xbox One. Ako se odlučite na kupnju Gold editiona igru već možete krenuti igrati 02.10. I evo, ako vam je ovaj trailer bio uvredljiv pogledajte još jedan stari, stari trailer koji će vas nasmijati, a napravio ga je YouTuber Mega64.

https://www.youtube.com/watch?v=20QBe43tyVM

 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano