Vijesti

Ubisoft najavio Tom Clancy’s The Division 2

Stiže nam nastavak popularnog looter shootera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubisoft je nedavno objavio kako je prvi Division sakupio preko 20 milijuna igrača u svoje dvije godine, a sada su najavili i nastavak. Na Tom Clancy’s The Division 2 radi opet Massive Entertainment, a Ubisoft Annecy, Redstorm, Reflections, Ubisoft Bucharest i Ubisoft Shanghai su pomoćni studiji za ovaj veliki projekt.

Igru će opet pokretati moćni Snowdrop pokretač koji će za nastavak biti nadograđen. Julian Gerighty iz Ubisofta je poručio kako je prvi Division bio tek uvod u veliku Division sagu pa nas zanima što nam ekipa sprema za nastavak. Budući da nismo dobili teaser trailer ni slike, sve to možete očekivati na ovogodišnjem E3-ju na Ubisoftovoj presici.

Studio će nastaviti s podrškom za prvu igru kroz dodatne zakrpe koje uključuju i 4K podršku za Xbox One X, a svi igrači jedinice će u lipnju dobiti nove in-game achievmente pod nazivom Shields koji će se moći koristiti za nagrade u nastavku.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano