Vijesti

Ubisoft odgodio Watch Dogs: Legion, Gods & Monsters i Rainbow Six Quarantine

Danas je očito dan vijesti o odgodama igara, zar ne? Nakon Sonyja i vijestima o odgodi The Last of Us-a 2 zbog koje će i Ghost of Tsushima biti pomaknut za jesen/zimu 2020. godine, Ubisoft je objavio kako će Watch Dogs: Legion, Gods & Monsters i Rainbow Six Quarantine također biti odgođene i to prilično.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igre će tako izaći u periodu od travnja 2020. godine do 31. ožujka 2021. godine. Budite sigurni da niti jedna od ovih igara neće doći prije ljeta-jeseni 2020. godine, a čak postoji šansa da će Ubisoft neke od ovih naslova izdati tek na next-gen konzolama.

Razlog odgode za sve igre je isti – Ubisoft je priznao da im treba više vremena za razvoj igara jer ne žele da im se ponovi Ghost Recon: Breakpoint koji je debelo podbacio.

Zbog svih ovih odgoda i činjenice da je Ghost Recon: Breakpoint debelo podbacio, kompanija je uvelike smanjila financijska očekivanja koje je imala početkom godine.

Ne znamo hoće li i na koji način ove odgode utjecati na novi Assassin’s Creed koji je trebao izaći iduće godine. Podsjetimo, Gods & Monsters trebao je izaći 25.2.2020. godine, Watch Dogs: Legion 6.3.2020., dok je Rainbow Six Quarantine trebao također doći početkom 2020. godine.

Svakako pozdravljamo ove odgode jer je Ubisoft ponovno shvatio da recikliranje igara neće proći, pa je puno pametnije uložiti dodatno vrijeme u razvoj novih ideja za navedene naslove.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano