Vijesti

Ubisoft otkrio bogati “Year One” The Division 2 sadržaj; igra od četvrtka besplatna na 3 dana

Ako želite igrati The Division 2, a niste to bili u prilici, od četvrtka pa iduća 3 dana, igra je skroz besplatna za igranje na svim platformama. Već sad možete pre-loadat igru na PC-u i PS4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Idemo van grada i u New York

Epizoda 1 D.C. Outskirts dolazi u srpnju, a po prvi put moći ćemo istražiti okolicu Washington DC-a. Područje na kojem ćemo igrati je bogato šumama i zelenilom. Posjetit ćemo razne lokacije koje variraju od zapuštenog zoološkog vrta do fakulteta koji služi kao utvrda Outcastima.

Prva epizoda predstavit će u igru potpuno novi Expedition mode u koji će svaki tjedan dolaziti novi zadaci i izazovi koje ćemo morat raditi ako želimo napredovati.

Epizoda 2 Pentagon: The Last Castle stiže na jesen 2019. godine. Black Tusk zauzeo je Pentagon koji ćemo mi morat osloboditi. S novom epizodom dolaze nove misije, ali i novi raid za 8 igrača. Ovaj put će nam neprijatelji biti True Sonsi.

Epizoda 3 Brooklyn: Homecoming dolazi početkom 2020. godine i vraćamo se u New York, odnosno Coney Island.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano