Vijesti

Uhvatili smo dokaz – Hrvatska, Srbija i BiH su licencirani u PES-u 2020

Mislim da službeno možemo potvrditi kako su reprezentacije Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije ubačene u PES 2020. Konami nije to još službeno potvrdio, ali slika iz trailera je zaista prilično jasan dokaz.

Konami je putem Twittera najavio nove tipove utakmica, pa smo uhvatili sliku koja pokazuje dio reprezentacija koje će biti u igri.

Znači li to da ove reprezentacije nećemo vidjeti u FIFA-i 20? Vrlo vjerojatno, ali morat ćemo pričekati za potvrdu. PES 2020 izlazi već 10. rujna, a demo je dostupan već neko vrijeme za isprobavanje.

Oznake

2
Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Pratitelja
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Boja1964 Recent comment authors
novije starije popularnije
Boja1964

Nisi ih niti do sada vidio u fifi pa ne znam čemu čuđenje? Poznato je da šukeru za kockanje treba puno više novca nego što EA sports daje repkama te kategorije. Stoga ne želi poslovati s kanađanima a i rekli su mu kako sam kaže da je pes popularnija igra od fife. Stoga, nije imao dileme s kime će u posao..

trackback

[…] videu koji je objavljen za Matchday, novi mod u igri, kako je primijetio Filip Terzić s portala FFA.hr. U pet sekundi dugom videu zaista se nalaze zastave spomenutih zemalja, ali službene potvrde još […]

Povezano

Back to top button
Close
Close