Vijesti

Ultrazabavni “No Man’s Minecraft”, Astroneer, je konačno izašao iz early access faze

No Man’s Sky, spavaš li mirno?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je prvotno izašao kao early access igra 16.12.2016. godine,  Astroneer je za nešto više od dvije godine konačno dočekao verziju 1.0. Taj čin izlaska iz early access faze u punopravnu igru je popraćen i pripadajućim trailerom:

https://www.youtube.com/watch?v=0KXQZG7riEs

Astroneer bi se najbolje mogao šturo opisati kao kao nekakav miks igara kao što su No Man’s Sky i Minecraft. Vi i vaši prijatelji možete kooperativno istraživati planete (koji su plod ručnog rada, a ne procedurane generiranosti), baviti se menadžmentom resursa, craftati razne stvari, graditi baze i na kraju krajeva, deformirati planete po volji. Sve je to upakirano u šarenu niskopoligonalnu grafiku koja izgleda kao da se radi o dječjoj varijanti No Man’s Sky-ja sa gameplayem Minecrafta. Sudeći po dosadašnjim veoma pozitivnim impresijama igrača, čini se kako je System Era Softworks napravio pravu stvar.

Da ne kane stati samo na tome, nakon launcha su se obvezali napraviti crossplay sa Xbox One igračima i postaviti dedicirane servere. Također kooperativno igranje do 4 igrača će narasti za duplo – dakle 8 igrača. Nije loš, zar ne?

Ukoliko vam sve ovo „zvuči“ super, trenutno traje akcija na Steamu gdje Astroneer ima popust od 20% pa tako košta 22,39€. Možete igru pogledati i eventualno kupiti ovdje.

 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano