Vijesti

Uncharted serijal ovu nedjelju obilježava 10 godina postojanja

Vrijeme zbilja leti. Sjećamo se kao da je bilo jučer kad je Naughty Dog najavio novi IP.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Evan Wells je na svom blogu objavio post o tome kako će ovu nedjelju, 19.11.2017. godine Uncharted serijal obilježiti 10 godina postojanja. Već u startu spominje kako ni u najluđim snovima nisu očekivali da će iz novog IP izrasti jedan vrlo respektiabilan serijal rasprostranjen na dvije Sonyjeve konzolaške generacije. Naravno, hiperboliranje uvijek pali, ali ajmo biti realni. Otkako je Naughty Dog napravio prvi Crash Bandicoot, redovito nižu uspjehe pa nije jasno zašto već u samom startu nebi pretpostavili da će Uncharted uspjeti.

https://www.youtube.com/watch?v=DsIeYgGh-80

Komemoracija poćinje dakle sutra, a kulminirat će na PlayStation Experienceu 2017 sa posebnim događajima kao što su retrospektivni panel na kojem će sudjelovati oni koji su posudili glasove u serijalu te puzzle room koja je napraviljena u stilu Nateovog tavana. Naravno, bit će tu i hrpa 10th Anniversary memorabilije za kupiti na PlayStation Gear Store štandu.

uncharted 10th anni_1_FFA.JPG

A ono što će biti dostupno sutra za skidanje su posebna Uncharted 10th Anniversary tema za PlayStation 4 besplatno 48 sati (do Utorka). U tom razdoblju će biti dostupne besplatno i druge teme i avatari. Također, na storeu će biti dostupan i poseban Uncharted 10th Anniversary bundle.

Što se multiplayer segmenta tiče, već od dana pa sve do 19.11. za Uncharted 4 i The Lost Legacy će biti dostupni 10th Anniversary skinovi i to oni klasični za Natea, Elenu i Sully. Za kraj, bit će 50% popusta za sve Uncharted point and Relice iteme.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano