Vijesti

Uncharted: The Lost Legacy labuđi je pjev serijala kojeg obožavamo!

Ako ćemo vjerovati riječima kreativnog direktora Shauna Escayga (escajga :D)), Uncharted: The Lost Legacy sadržavati će sve najbolje sastojke svih Uncharted igara + žlicu Vegete. Sviđa nam se što će nam gospodin Escayg servirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Puno smo pisali i puno pišemo o Unchartedu: The Lost Legacyu. I kako saznajemo sve više detalja, sve više uviđamo i spoznajemo kakva bi ovo fantastična igra mogla biti. Pa čak, usudio bih se reći – nekima i možda najbolji Uncharted. Nema Nathana Drakea, a ja spominjem najbolji Uncharted? Pa čak nije ni punokrvna igra, nego ekspanzija. Sreća naša nije DLC nego ekspanzija i ne dolazi od Activisiona ili Ubisofta. Na čemu onda temeljim optimizam? Pa, zasigurno ste vidjeli gameplay prikaz koji izgleda zaista fantastično.

https://www.youtube.com/watch?v=B8QiF7ycXDo&t=41s

Prema riječima kreatora igre, The Lost Legacy uzet će sve najbolje od svakog Uncharteda dosada izašlog i dodatno unaprijediti. Možemo očekivati čak bolji i grafički prikaz, a ono što bi vas moglo dodatno oduševiti – veći naglasak u ovom Unchartedu biti će na istraživanju svijeta i okoline. Također ćemo dobiti neke nove stvari u serijalu koje dosad nismo imali prilike vidjeti ili isprobati, ali Shaun nije htio otkriti o čemu je riječ točno. Znači li to da će biti onda malo manje napucavanja vidjet ćemo, ali pozdravljamo odluku da s Chloe i Nadine se bacimo više u istraživanje svijeta, a manje pucanja.

The Lost Legacy igramo za manje od 2 mjeseca. Ako već niste zabilježite si 22. kolovoza i uzmite godišnji odmor od svih i svega. 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano