Vijesti

Uncharted: The Lost Legacy mogao bi biti početak nečeg sasvim novog

Dobili smo novih 13 minuta iz spin-offa Uncharteda 4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teško je bilo odlučiti se na pisanje ove vijesti jer se nakon gledanja YT snimke gubi onaj faktor iznenađenja (i vjerojatno daleko veće oduševljenje) pri prvom pokretanju “novog” Uncharteda. Riječ novo namjerno je pod navodnicima jer je igra smještena u svijet dragog nam i dobro poznatog Uncharteda 4, no sigurni smo da će to biti drugačije iskustvo, pa čak i samo zbog činjenice da sigurno nećemo vidjeti Nathana Drakea.

Nemam namjeru upuštati se zu nekakvu detaljnu analizu videa jer oni koji ne mogu izdržati ionako će ga sami pogledati, a oni koji žele izbjeći spoilere prije samog izlaska najvjerojatnije će sve ovo preskočiti.

Ipak, nakon odgledane snimke svakako treba reći da, iako sve izgleda poznato (nakon U4), ostaje dojam da bi ovo stvarno mogao biti začetak još jednog Uncharted serijala. Mnogi žele zaključenje priče koja je započela u prvom nastavku, a to smo i dobili na kraju četvrtog. I sam uvijek želim da svaki serijal ima svoj početak i kraj, no nakon Nateovog epiloga stvarno nemam ništa protiv neke potpuno nove priče jer nema smisla da budemo zakinuti za izvrsne scenarije, karakterizaciju likova i vizuale koji krase igre studija Naughty Dog.

Još manje od mjesec dana do izlaska

Spomenut ćemo još da u Uncharted: The Lost Legacy dolazi do sklapanja partnerstva između Chloe Fraser i Nadine Ross. Chloe bi trebala biti nekakav pandan Drakeu, dok je Nadine bivša predvodnica Shorelinea koja daje sve od sebe pri ostvarivanju ciljeva. Njih dvije bacaju se u potragu za fiktivnim artefaktom Tusk of Ganesha, a da im ne bi bilo previše dosadno, za istom stvari traga i njihov glavni suparnik.

Ako nemate problema s tim da ćete saznati neke ne previše krucijalne detalje, slobodno pogledajte novi gameplay, dapače. No, ako se odlučite izbjeći i najmanji spoiler, morat ćete se strpjeti do 22. kolovoza kad Uncharted: The Lost Legacy izlazi za PlayStation 4.

https://www.youtube.com/watch?v=pOSPd7o0Iic

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano