Vijesti

Upoznajte Marcusa i njegovu android revoluciju u Detroit: Become Human

Svaka odluka koju donesemo ima utjecaj. Nema druge šanse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove godine za E3 2017 je quantic Dream pripremio nešto dulji trailer pokazujući dosta toga iz njihove nove uzdanice pod imenom Detroit: Become Human. Ovoga puta, većina prikazanoga se vrti oko novog igrivog lika, Marcusa. Najveći naglasak se stavlja na mogućnost izbora. Izbora da se u svakoj situaciji možemo ponašati drugačije i donijeti odluke koje će imati sveukupni utjecaj na daljnji tijek igre. To ide toliko daleko da splet odluka može u potpunosti eliminirati neke likove iz priče. Tako da uistinu moramo dobro promisliti kako ćemo reagirati u određenim situacijama.

https://www.youtube.com/watch?v=Cp9EszLmexw

Ako dođe murja za vrat, hoćemo li pobjeći kao muhe glavom bez obzira ili ćemo brzo razmišljati i sakriti se iza parkiranih automobila? U svakoj situaciji će nam biti ponuđene opcije što napraviti prije nego sljedeća scena nastupi.

Kao i obično suživot ljudi i androida koji su već dovoljno samosvjesni i nije baš nešto najbolje što se moglo dogoditi pa će Marcus, koji je odlučio što želi biti u životu, poslužiti kao njihov vođa. To znači da će ih osloboditi iz ropstva jer i oni mogu biti sami svoji gospodari. Započinje android revolucija. Pacifistički ili kroz nasilje, ostaje odluka na vama igračima.

Datum izlaska nije poznat.

 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano