Vijesti

Uskoro ćete moći zarađivati od kreacija iz Dreamsa

Dreams je tek treća igra na FFA.hr koja je dobila savršenu “100 od 100” ocjenu. I to nije bez razloga. Radi se kreatoru igara s gotovo pa beskonačnim potencijalom, a baš kao što je naš Luka pisao – budućnost (možda) leži u komercijalizaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već sad u Dreamsu se može igrati na stotine kvalitetnih igara, od kojih je nekolicina vanserijske kvalitete. Dreams od samog početka u svojim uvjetima korištenja poprilično fer naglašava kako je autor kreacije u Dreamsu vlasnik stvorenog lika / imena / glazbene ili grafičke kompozicije, a sada kreće i testiranje sistema koji će omogućiti da zarađujete od svojih kreacija.

Ultimativni digitalni kreator

Ekipa iz Media Moleculea je tako pokrenula program koji će omogućiti zainteresiranima da preko MM-a ostvare privatna poslovna partnerstva pa svoj rad izdaju izvan granica PlayStation konzole. Zasad takve “ugovore” mogu sklopiti samo oni koji su uz Dreams od early accessa i imaju dobre ocjene, a s vremenom će se to možda proširiti i usput razvijati u smjeru koji zasad još nikome nije poznat.

Media Molecule priznaje da je sve ovo još uvijek neistraženo područje za njih. a što i na koji način će se moći komercijalizirati u budućnosti tek treba za vidjeti. Dakle, zasad “van granica PlayStationa” podobni će moći na neki način komercijalizirati glazbu i svojevrsne videospotove, a kako će to funkcionirati za igre tek ćemo saznati.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano