Vijesti

Uskoro dolazi najava novog i “pravog” Metal Gear Solilda?

Već neko vrijeme internetom kruže glasine o novom Metal Gear Solidu, no iz Konamija samo mudro šute. Je li došlo konačno vrijeme da kompanija najavi novi, pravi Metal Gear Solid, a ne onaj “isprdak” što je Survival svakako bio?!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj put. tease dolazi od Donne Burke, pjevačice i glumica koja je radila na ranijim Metal Gear Solid projektima. Kao što ćete vidjeti, ona je na svom Twitteru postavila (cringe) snimku nečega na čemu radi

U opisu stoji “tajni projekt” i poznata MGS poštapalica koja se koristi danas u mnogim slučajevima. Naravno, mislimo na ovo “kept you waiting, huh?”

Ono što je zanimljivo dalje su heštegovi “coming soon” i “for fans” što možda znači da se Metal Gear Solid vraća na pravi put koji je započeo Kojima, a možda čak Konami i radi na remakeovima starih Metal Gear Solida? To bi također bila fantastična vijest jer Konami još uvijek nije dokazao da bez Kojime u taboru zna napraviti MGS igru.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano