Vijesti

Stiže premijera Star Wars Jedi: Fallen Order gameplaya, a igra je navodno bolja od Uncharteda i God of War-a!

Znali smo da Respawn priprema nešto posebno, ali ovakve dojmove nismo očekivali. Naravno, mi obični smrtnici još nismo vidjeli gameplay, ali pojedinci koji su isprobali igru tvrde da nisu mogli vjerovati što igraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Post dotičnog insidera je vrlo brzo maknut s interneta i Twittera, ali gospodin je rekao da je uspio odigrati dio igre i da je odlična. Ne odlična, nego osjeaj igranja je bolji od Unharteda 4 i God of Wara od kojih igra navodno vuče inspiraciju. Gameplay je navodno čisti spektakl. Od grafike do mehanike borbe koja je očito miks GoW-a i u manjoj mjeri Dark Soulsa.

Navodno da ćemo ostati bez riječi kad vidimo premijeru gameplaya za nešto više od mjesec dana, a Star Wars fanovi izgleda nisu mogli dobiti bolju Star Wars igru. Ne znam što reći nego da jedva čekamo.

Ovo čak možda i nisu isprazne priče jer na igri radi Respawn koji je itekako sposoban studio. Od ranije je poznato da igra nema mikrotransakcije i multiplayer već je pravo single player iskustvo.

Vrlo je velika šansa da ćemo osim na EA Playu, dodatni gameplay vidjeti i na Microsoftovoj E3 konferenciji. EA Play kreće 7. lipnja, a mi brojimo sitno, baš sitno.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano