Vijesti

Uskoro novi sadržaj za Division na testnom serveru

Ubisoft je napokon spreman za testiranje svih najavljenih promjena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Javni testni server (Public Test Server – PTS u daljnjem tekstu) je prvotno trebao biti spreman za 13. rujan, ali je Ubisoft u zadnji trenutak odgodio testiranje za 26. rujan. PTS će biti drugačiji proizvod od sadašnje verzije Divisiona, te će igrači morati iznova preuzeti cijelu klijent stranu igre. Ako imate postojeće likove, oni se prebacuju na testni server, iako Ubisoft može povremeno zatražiti kreiranje novih likova u svrhu testiranja. Moguća je i situacija da se vaš napredak na PTS liku izbriše i nadomjesti podacima s postojećeg Division servera.

Trajanje PTS-a nije određeno, već je Ubisoft izjavio kako će biti aktivan dok god bude trebalo i dok ne prikupe sve moguće povratne informacije koje mogu pomoći u kreiranju kvalitetnog završnog proizvoda. Kada se takve informacije prikupe, PTS se gasi do eventualnog sljedećeg testiranja. Novi PTS forum će biti otvoren 22. rujna, na isti dan kada odabrana skupina ljudi kreće s testiranjem PTS-a odnosno njegove tehničke ispravnosti, što će trajati do 25. rujna, dan prije puštanja svih zainteresiranih igrača.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano