Vijesti

Uskoro se napucavamo po Černobilu u novoj battle royale uzdanici Fear the Wolves

S.T.A.L.K.E.R. duh je jak u ovom naslovu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada popularnost battle royale žanra uopće ne jenjava, nema razloga da još neki pokušaju uskočiti na taj vagon. Focus Home Interactive i razvojni tim Vostok Games koji stoji iza maestralnog S.T.A.L.K.E.R.-a će nam ponuditi opet dašak te fantastične atmosfere.

Fear the Wolves će biti novi “igrač” u jako popularnom žanru koji će pružiti kombinaciju uobičajenog “posljednji preživjeli” sa PvE elementima, tu istu specifičnu atmosferu dok se motamo po ruševinama radioaktivnog Černobila. Fanovima S.T.A.L.K.E.R.-a bi trebalo izmamiti smješak na lice.

https://www.youtube.com/watch?v=jBcicm45J3g

Vostok Games obećava konstantno buduće poboljšavanje igre i dodavanje sadržaja kao i kompletnu uključenost i suradnju sa igračima na način da će uzimati u obzir njihove sugestije. Cijeli plan razvojnog puta igre se može vidjeti na Steam stranicama igre Fear the Wolves.

Ah da, nismo spomenuli bitnu činjenicu iz naslova. Pa kada je to “uskoro”? Sredinom ovog mejseca, točnije 18.7. kreće Early Access. Vrijeme je za zaštitu protiv radijacije, uzimanje artiljerije u ruke i akcija!

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano