Vijesti

Uskoro veliko otkrivanje Modern Warfare kampanje

Nakon velikog i popriličnog dugačkog otkrivanja Modern Warfare multiplayera o kojem možete čitati sve u našem članku, čini nam se da nam ovim dana stiže i single player otkrivanje. Potvrdili su to sami developeri iz Infinity Warda koji su na Twitteru ponovili nekoliko puta da pravo otkrivanje kampanje stiže zaista jako brzo.

Možda već ovaj tjedan onda?

Nadamo se da će nam isti dan otkriti što će i co-op igranje ponuditi jer znamo da su iz Infinity Warda nekoliko puta naglasili da su na co-opu radili jako puno i da ćemo dobiti i vidjeti nove stvari, odnosno modeove.

Što očekujemo od kampanje?

Nakon prvog trailera i svih informacija koje smo skupili, od kampanje očekujemo samo jedno – da bude najbolja kampanja koju smo vidjeli u Call of Duty serijalu. Biti će teško nadmašiti Modern Warfare (originalni), ali vjerujemo da će se to dogoditi.

Kao prvo, sigurni smo da će grafički igra izgledati nevjerojatno dobro u kampanji. Nagovjestio je to već trailer koji možete pogledati ispod, ako već to niste napravili.

Official Call of Duty®: Modern Warfare® – Reveal Trailer

Također, očekujemo da će atmosfera kampanje biti do sada najbolja. Infinity Ward je već jasno dao do znanja da nema kompromisa ovaj put i da će kampanja biti teško emotivno putovanje protkano teškim odlukama, scenama i realizmom.

Ekipa iz IW tvrdi da neće ovaj put raditi kompromise zbog možebitne cenzure ili dizanja medijske prašine koju će mučna kampanja definitivno podići. Kad znamo da nema BR modea, kampanja i multiplayer (standardni) moraju biti na razini kako bi se CoD prodao u željenom broju i podbačaj jednostavno nije opcija.

Veselimo se otkrivanju kampanje. Multiplayer nam se čini kao pravi pogodak, a ako to bude i kampanja, sasvim je jasno da ćemo dobiti Call of Duty o kojem ćemo pričati još godinama poslije. Baš kao što je to slučaj s legendarnim Modern Warfareom.

I Captain Price je u igri…što više poželjeti?

Oznake

2
Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Pratitelja
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
MatadorWooddieBone Recent comment authors
novije starije popularnije
WooddieBone

Navodno je i Soap u igri, al nisam siguran u kojem kontekstu.

Volio bi i da je duža od prethodnika, da ubace cutscene tipa Blops i customization da mogu stvarno rec da sam ultra zadovoljan.

Matador

To se čeka.

Povezano

Back to top button
Close
Close