Vijesti

Usprkos lošim kritikama, Days Gone je u 11 dana srušio ukupnu prodaju God of War-a (Japan), a igra ne silazi s vrha prodajnih ljestvica

Napisao sam to već ranije, pa ću opet – Days Gone je prilično podcijenjena igra. Veliki razlog leži u očajnim recenzijama velikih svjetskih medija kao što su IGN i GameSpot koji su sasjekli igru prilično oštro i neopravdano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Days Gone nije savršena, nit najbolja igra, ali je prilično dobra. Posebno ne mogu osobno dovoljno nahvaliti vrhunsku atmosferu koju igra ima, te vizualnu i zvučnu kulisu. Nikad još nisam vidio tako dobro simulirane zvukove prirode i svijeta kao u Days Goneu. Igrajte sa slušalicama. Vizualno, igra je sam vrh ponude na bilo kojim platformama.

Days Gone ruši rekorde

Japanci obožavaju Days Gone. Igra je u samo 11 dana prodaje u Japanu već prešišala ukupnu prodaju PlayStation 4 ekskluziva kao što su Detroit: Become Human, The Last Guardian i God of War. Da, u 11 dana GoW prodaja je prešišana, a igra će vrlo brzo stići i vrlo vjerojatno prešišati i Uncharted 4.

Ne voli samo Japan Days Gone. Igra je treći tjedan zaredom najprodavanija na UK i EU tržištu, a samo ju je obišao Mortal Kombat 11 na US tržištu. Naravno, igra je bila najskidanija u travnju na PS Storeu, a igrači su je proglasili i igrom mjeseca.

Sigurni smo da je i Sony zadovoljan i da će Bend Studio i dalje imati povjerenje Sonyja. Days Gone je bio nekoliko puta odgađan i mislili smo da će igra biti veliki flop. Na sreću nije, a već idući mjesec stiže besplatni DLC u igru.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano