Vijesti

Uz besplatni Layers of Fear, Humble Bundle poklanja još jedan zanimljivi dodatak

Požurite s preuzimanjem ovog psihološkog horora iz prvog lica, ostalo vam je nešto više od 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Layers of Fear lako je strpati u žanr “walking simulatora”, no uz dodatak solidne priče i jump scareova na pravim mjestima, ljubitelji horora i strave uživat će u ovom naslovu. Ukratko, igrač je u ulozi slikara koji će pokušati završiti svoje remek-djelo, tragedije u životu, alkoholizam i poremećenost mu nimalo neće u tome pomoći, a kakva će slika ispasti na kraju, ovisi o postupcima samog igrača tijekom igranja (za više informacija pročitajte FFA recenziju).

Besplatna igra i još jedan ekstra dodatak

Kao što smo spomenuli, imate još vremena preuzeti igru koja je besplatna na Humble Storeu. Preuzimanjem igre dobit će se kod za Steam, pa se igra može nakon toga može odigrati na PC-ju, Macu ili Linuxu, a navedeni dodatak dolazi u obliku službenog soundtracka iz igre.

Slijedi link za preuzimanje, a nakon njega trailer za samu igru koji će vam poslužiti za upoznavanje (možda čak i upozorenje) s onim što vas čeka unutar kuće poremećenog umjetnika.

Layers of Fear | Humble Store

https://www.youtube.com/watch?v=CyDs5UJfvks

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano