Vijesti

Valve je samo ovaj tjedan skeljio bananu na gotovo 100000 Steam korisničkih računa

Čini se kako je VAC u punom pogonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije poznato što je razlog tome osim nagađanja da je riječ o zakucavanju banane svim Steam korisničkim računima koji varaju u multiplayer igrama. Valve Anti Cheat sustav je tako u punom pogonu još ovaj utorak 17.7. trajno banao oko 60000 Steam računa, a procjena kaže da ih je u srijedu banao preko 28000. Sada je već petak tako da se procjenjuje da je brojka došla do magičnih 100000 banova (ili je barem vrlo blizu).

Ne morate ni pogađati u kojim to igrama “padaju glave”.VAC dobrano prati popularne multiplayer igre kao što su Counterstrike: Global Offensive, DotA 2, Ark: Survival Evolved, Call of Duty serijal i ostale. Jednom kad se dobije ban na račun, povratka nema. Tako da dobro promislite želite li varati druge igrače u partijama.

Da VAC radi punom parom u onesposobljavaju cheatera banajući im akaunte, dovoljno je kliknuti ovdje i pogledati kako je trend bananja s godinama u porastu. Ove godine, izuzev mjeseca lipnja, VAC je banao svaki mjesec preko 100000 Steam korisničkih računa. Možda ovaj mjesec padne rekord, tko zna. Ako prezirete cheatere i radujete se ovim podacima, samo skoknite na Reddit VAC_porn. Tamo se ekipa doslovno naslađuje sa prikazima cheatera koji su popili ban, a imaju velike libraryje igara ili hrpetinu novaca utučenih u skinove za CS:GO. Ovaj lik je utukao 30000$ u te skinove i sada je gotovo. To je više godišnjih plaća autora ovog teksta. Užas.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano