Vijesti

Valve vraća Left 4 Dead, ali također kao VR igru

Nešto se pomaknulo i u Valveu konačno rade igre. Ako zanemarimo DOTA-u i Counter Strike nadogradnje i već propalu kartašku igru Artifact, Valve godinama nije radio igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, radio je na Steamu u kojeg je uložen znatno veći fokus, ali radio je i radi na VR-u koji još uvijek nije zaživio u mjeri u kolikoj se predviđalo. Nedavno najavljen Half Life: Alyx tako je nova velika igra nakon godina apstinencije, a koja bi trebala pogurati upravo VR segment poslovanja.

Međutim, šuška se kako to nije jedina igra na kojoj radi. Left 4 Dead serijal također već sad ima kultni status, a već je 10 godina prošlo od zadnje igre. Glasine je proširio Tyler McVicker, čovjek iza popularnog Youtube kanala Valve News Network koji je i ranije “puštao” kasnije potvrđene informacije i općenito ima poprilično pozitivnu reputaciju.

Kako će to izgledati u VR-u zaista ne znamo, međutim, ako Valve zaista uspije izbaciti dva kvalitetna naslova pod ovim megapopularnim IP-evima, to bi trebalo pogurati VR kao platformu kao ništa drugo dosad.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano