Vijesti

Velika nagradna igra povodom 2. rođendana portala; tri nagrade rezervirane isključivo za forumaše

Častimo popularnim igrama i gamerskim majicama! 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sretan drugi rođendan FFA.hr portalu! Da bi nam svima bio još sretniji, pripremili smo nekoliko vrijednih nagrada, od kojih su tri rezervirane za članove FFA.hr foruma. Informacije o tome što se dijeli i kako sudjelovati slijede u nastavku.

Što mogu osvojiti svi oni koji nas prate na društvenim mrežama?

Što mogu osvojiti samo članovi FFA.hr foruma?

Za naše vjerne forumaše sačuvali smo tri Call of Duty majice. Mogu ih osvojiti svi članovi FFA.hr foruma koji su se na isti registrirali prije 2. studenog 2017. Da biste ušli u bubanj za izvlačenje, napišite nam u ovoj temi povratnu informaciju u vezi FFA.hr portala (konstruktivnu kritiku ili pohvalu ili pokudu ili prijedlog ili što vam se sviđa/ne sviđa ili što mislite da trebamo promijeniti itd.) te na kraj svog posta stavite tag #ffanistanevridi. To možete učiniti sve do nedjelje, 5. studenog do 19 sati, a mi ćemo trojicu dobitnika Call of Duty majica objaviti u ovom članku isti dan u 20 sati. 

Sretno svima!


Forumaši koji su osvojili po jednu COD majicu

  • Chaky
  • FensiSuperstar
  • CRO_Ghost

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano