Vijesti

Veliki PC Gaming Show se vraća i ove godine, pod sponzorstvom Epic Game Storea

Oni zajedljivi će reći da si je Epic osigurao još jednu ekskluzivu. Kako bilo, nakon što su prošle tri konferencije pod organizacijom PC Gamera sponzorirali AMD, Microsoft i Intel, ove godine će najveći svjetski festival PC igara sponzorirati Epic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I zaista, ne pretjerujem kad PC Gaming Show nazovem “festivalom”, jer radi se o E3 prezentaciji koja PC igre slavi kao nikad dosad i koja definitivno popularizira igranje na PC-ju koje već godinama, barem marketinški, je u debeloj sjeni konzola.

Koliko će zvižduka dobiti ovaj čovjek?

Ovogodišnji PC Gaming Show prema najavama organizatora biti će najveći dosad, a osim što će Epic predstaviti nove velike ekskluzive za svoj Store (Dying Light 2??), prezentaciji će prisustvovati i nekolicina drugih developera od kojih su zasad predstavljeni samo neki, a mi ćemo izdvojiti Paradox, Frontier, Funcom i Re-Logic (novi sadržaj za Terrariu? <3).

Prezentacija će se održati u subotu 10. 6. i ako kvaliteta predstavljenih igara bude barem na razini prošle godine čeka nas jedan fantastičan show.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano