Vijesti

Veliki PC Gaming Show se vraća i ove godine, pod sponzorstvom Epic Game Storea

Oni zajedljivi će reći da si je Epic osigurao još jednu ekskluzivu. Kako bilo, nakon što su prošle tri konferencije pod organizacijom PC Gamera sponzorirali AMD, Microsoft i Intel, ove godine će najveći svjetski festival PC igara sponzorirati Epic.

I zaista, ne pretjerujem kad PC Gaming Show nazovem “festivalom”, jer radi se o E3 prezentaciji koja PC igre slavi kao nikad dosad i koja definitivno popularizira igranje na PC-ju koje već godinama, barem marketinški, je u debeloj sjeni konzola.

Koliko će zvižduka dobiti ovaj čovjek?

Ovogodišnji PC Gaming Show prema najavama organizatora biti će najveći dosad, a osim što će Epic predstaviti nove velike ekskluzive za svoj Store (Dying Light 2??), prezentaciji će prisustvovati i nekolicina drugih developera od kojih su zasad predstavljeni samo neki, a mi ćemo izdvojiti Paradox, Frontier, Funcom i Re-Logic (novi sadržaj za Terrariu? <3).

Prezentacija će se održati u subotu 10. 6. i ako kvaliteta predstavljenih igara bude barem na razini prošle godine čeka nas jedan fantastičan show.

Oznake

3
Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Pratitelja
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
FicoLegendIcek ™Master_X Recent comment authors
novije starije popularnije
Master_X

Očalinko i njegov kineski Epic Store Shit !

Icek ™

Samo da Paradox I Funcom ne odluče se preseliti na PC. Ionako je premalo njihovih igara na konzolama.

FicoLegend

Paradox kao developer je na PC-u doma, nema se gdje seliti. Stellaris je bio izuzetak jer je svojim mehanikama jednostavniji od drugih strategija kao što su Crusader Kings 2, Hearts of Iron IV te najnoviji Imperator: Rome. To su igre koje su najpraktičnije za M+K igranje s jako puno teksta, mikromenadžmenta i potrebe za preciznom kontrolom toga što se radi.

Back to top button
Close
Close