Vijesti

VIDEO: Kako će izgledati PS5? Kontroler s LED ekranom, bežićno punjenje…

Jučer smo pisali o iskusnom developeru koji je zaključio da, barem po specifikacijama, PlayStation 5 neće biti ništa revolucionarno. Što je i istina ako ćemo suditi prema hardveru kakvog je Sony šturo najavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, revolucionarne bi mogle biti neke druge mogućnosti koja zaista i očekujemo. Primjerice, sučelje i softver koje će bolje i kvalitetnije umrežiti igrače, kontroler s haptičkim feedbackom, indukcijska površina konzole koja bi bežično punila kontrolere…

U tom smjeru konceptualni video koji je snimila ekipa iza njemačkog Mediamarkta, a koji predstavlja PlayStation 5 kako su ga oni zamislili, a na temelju već potvrđenih informacija, te špekulacija koje su najjače odjeknule.

Sve ovo izgleda poprilično atraktivno, ali valja naglasiti kako u nikojem smislu ovo ne predstavlja pravi PlayStation 5, koji će biti potpuno drugačiji i ovdje se radi tek o svojevrsnoj fan fikciji.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano