Vijesti

Više različitih izvora potvrdilo – Death Stranding stiže 8.11., a Sony je zbog toga pomaknuo The Last of Us Part II za 2020. godinu

Nismo htjeli pisati ovu vijest dok ju netko relevantan nije potvrdio, ali u zadnjih sat vremena toliko je utjecajnih ljudi ovo naglasilo da je 99% sigurno. Death Stranding novi gameplay i datum izlaska stiže (prema nagađanjima) u 17 sati po našem vremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već se polagano krenuo otkrivati video koji možete pratiti na PlayStation Twitch kanalu. Prema svim informacijama, igra dolazi 8.11., a poslije završetka trailera biti će otvorene prednarudžbe za igru.

Nadam se da će moje osobno proročanstvo biti točno i da će Kojima danas najaviti i pustiti Death Stranding demo za sve nas, iako je to samo (pusta) želja.

Loša vijest je da je zbog kasnijeg izlaska Death Strandinga, Sony pomaknuo The Last of Us Part II za početak 2020. godine iako je igra bila spremna za izlazak ove godine. Sony ne želi izbaciti ovakva dva hita u tako kratkom razdoblju.

Rupu do Death Strandinga popuniti će MediEvil remake. Ostaje još pitanje kad će onda doći Ghost of Tsushima?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano