Vijesti

Vjerovali ili ne, Xbox brand je puno vrijedniji od PlayStationa ili Nintenda

Prije nego što u sebi ili na glas opsujete sve živo i kažete da je to sasvim logično, obratite pozornost na naslov koji kaže “Xbox brand”, ne Microsoft. Jer Microsoft je veća kompanija od Nintenda ili Sonyja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No suprotno svim mišljenjima, Xbox kao brand je ispred PlayStationa ili Nintenda. Ova studija i analiza provodi se već 13 godina, a studija se bavi utjecajem brandova na društvo i učinak koji imaju. U obzir se uzima financijska i tržišna vrijednost određenog branda, a u samu analizu uključeno je gotovo 4 milijuna ljudi i 51 zemlja.

Tako među prvih 100 svjetskih brandova nema niti PlayStationa, a niti Nintenda. Jedini na listi se našao Xbox i to na 87. mjestu što predstavlja iznenađenje kad znamo da PlayStation bilježi puno veće i bolje prodajne rezultate. Također i Nintendo.

Inače, prvi brand na svijetu je Amazon, a slijede ga Apple, Google i Microsoft. Prvih 100 brandova na svijetu možete pronaći na linku.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano