Vijesti

Vodeći čovjek PlayStationa u budućnosti nagovjestio dolazak određenih PS ekskluziva na druge platforme

Prije nego upadnete u depresiju moramo reći da Sony i PlayStation neće odustati od strategije koja im je donijela slavu i milijune, a to su ekskluzivne igre i vrhunske ekskluzive. Potvrđuje to kupnja Insomniaca koji radi vrhunske single player igre.

“We must support the PlayStation platform—that is nonnegotiable.”

Shawn Layden

No, Shawn Layden je potvrdio da će neke od budućih PlayStation igara potražiti put uspjeha ne samo na PlayStationu, nego i izvan, što bi značilo da će neke igre doći i na druge platforme.

“That said, you will see in the future some titles coming out of my collection of studios which may need to lean into a wider installed base.

Cross-play je sve popularniji i traženiji, pa smo sigurni da će PlayStation htjeti neke igre donijeti barem na PC. Možda čak i mobitele. Vjerujemo da je ovdje riječ o nekim budućim multiplayer igrama. Sumnjamo da će velike single player igre doći na PC ili druge platforme.

Inače, Microsoft je počeo već svoje igre predstavljati na Switchu što itekako ima smisla kad znamo da Switch raste sve više, a kompanije zarađuju na igrama, a manje na konzolama.

Oznake

1
Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Pratitelja
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Master_X Recent comment authors
novije starije popularnije
Master_X

I Xbox kontroler je od nedavno službeno podržan za Switch.

Povezano

Back to top button
Close
Close