Vijesti

Vratio se! Nakon Nintendovih prijetnji tužbom, Soulja Boy počeo preprodavati lažne PlayStation Vita konzole

Sve više sam siguran da je jedan od Souljinih roditelja Balkanac!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pa dragi moji čitatelji, znate koliko dugo već nismo imali tekst o Soulji? 31. prosinca napisao sam zadnji tekst o čovjeku koji nas debelo podsjeća na poduzetnike s naših prostora. Dakle, od prošle godine nismo imali tekst o gospodinu Soulji.

Nismo mi krivi zbog toga. Kao što znate, ovaj nadareni poduzetnik morao se povući iz posla preprodaje konzola jer Nintendo je zaprijetio tužbom. Soulja je prodavao piratski softver. I što onda napraviti? Baltazar Soulja razmišljao je punih 14 dana dok konačno nije smislio rješenje. Rješenje je napraviti opet istu stvar, ali ovaj put nije Nintendo u pitanju već PlayStation. 

souljawatch 2 1153586

Ovo nije PS Vita, iako izgleda kao PS Vita Ovo vam je SouljaGame Handheld!

Jasno je da je očita kopija PlayStation Vita konzole i očito je da će Soulja opet popiti tužbu, ali teško je slomiti ovog momka i njegov poduzetnički duh. Najbolja stvar od svega je što ova konzola trenutno ima akcijsku cijenu od samo $99, dok inače košta $200. Požurite i brzo zgrabite ovu ponudu ili jednostavno možete otići na Amazon ili eBay i ovo kupiti za $30. Iako, realno tko želi istu stvar platiti puno jeftinije tamo kad ne nosi Souljino ime? Nema smisla. Pa zamislite što sve dobijete po redovnoj cijeni za samo $200. 

souljawatch 1153585

Konzola ima kalendar, kalkulator, podržava razne formate slika kao što su JPEG, GIF i PNG. Ima stereo zvučnike. Prekrasan ekran rezolucije 480 x 772. Što želite više? Mi se ispričavamo Soulji što smo mislili da je s Nintendo tužbom došao njegov kraj, a sve nam se čini da će se i ovaj gospodin uključiti skupa s Mad Boxom u next-gen utrku. PlayStation 5, Xbox Two, Mad Box i Soulja. Kakva nas godina čeka!

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano