Vijesti

Vrijeme je za povratak u The Division 2 – stiže Epizoda 3 i novi sadržaj

The Division 2 prolazi sličan put kao njegov prethodnik. Iako je The Division 2 na početku ponudio puno više sadržaja od starijeg brata, ponovio je neke stare greške koje su obilježile i The Division 1, a vezane su za količinu sadržaja, distribuciju istog i loot probleme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Divizija 2 ni u kojem slučaju nije loša igrali, ali nedostaje ono nešto što nas je vuklo u The Divisionu 1. Je li to drugačija atmosfera, setting li možda stara Dark Zona? Ne znam, ali znam da je Ubisoft opet naučio lekciju i sad će pokušati sve da ispravi pogreške. Kod Ubisofta je svakako jako dobro što ne napuštaju igre kad iste upadne u probleme, nego i dalje pružaju podršku. Dobar primjer su prvi The Division i Rainbow Six Siege.

Epizoda 3 je uvod u velike promjene

Nova Epizoda 3 koja će biti besplatna za sve baš kao i prve dvije, vodi nas na Coney Island kojeg karakterizira prilično drugačiji setting od dosadašnjeg.

Epizoda 3 donosi podosta novih stvari za skupiti, a svakako ćemo najviše svi ganjati novu egzotičnu pušku (Vector) koja izgleda odlično i ima zaista moćne, možda i previše moćne talente.

Osim novog exotic oružja dolazi i nova Honey Badger AR puška, ali i potpuno nova Firewall specijalizacija. Firewall specijalizacija sa sobom nosi nove mogućnosti i talente i namijenjena je bliskoj borbi, a specijalno oružje je ogromni bacač plamena kojeg možete vidjeti gore u traileru.

Epizoda 3 donosi i dvije velike nove misije – Coney Island Ballpark i Amusement Park, te dvije manje classified misije – Nightclub i Detention.

S novom epizodom dolazi i hrpa novih kozmetičkih stvari, peglanje bugova i manje gameplay promjene.

Sve ovo je uvod u velike gameplay promjene koje su Massive i Ubisoft već najavili, a koje dolaze negdje krajem ožujka-sredinom travnja. Massive će u potpunosti preraditi loot sistem, RPG sustav, pa čak i kretanje lika te PvP. Svi se nadaju da će upravo taj patch ponovno vratiti život u igru kao što je to napravio update 1.4. za prvi The Division.

Epizoda 3 stiže negdje sredinom veljače.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano