Vijesti

Vulkan je uništio najpopularniju lokaciju u Fortniteu

Neki su priželjkivali ovo jako dugo, padali su meteori, stizale poplave, divovske kocke gazile čitavi pejzaš, ali najpopularnija lokacija u igri uvijek bi nekako preživjela. Ali ne više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unazad posljednjih nekoliko mjeseci u kojima smo, priznajemo, totalno odustali od Fortnitea, izdogađalo se toliko toga. Pa voljeli Fortnite ili ne, mora se priznati Epicu, ekipa zaista zna složiti dobru priču i danas se definitivno radi o najboljoj live service igri današnjice.

Između ostalog, ovih tjedana je Fortniteom harao vulkan, odnosno bio je u pripremi za haranje, a jučer je u konačnici i eruptirao. Uništio Tilted Towers i to kompletno uništio. Nije ostalo ništa.

Igrači su s matsima već započeli rekonstrukciju, ali naravno, to će nestati čim izađu iz creativea.

Erupciji je prethodio misteriozni svemirski brod koji je sve igrače s mape poslao u neku nepoznatu dimenziju. Tamo su se unutar staklenih okvira nalazili itemi koji su prethodno povučeni iz igre, pa iako smo čitajući po internetu stekli dojam kako su igračima najdraži bili Infinity Blade ili čak avioni, većina od milijuna igrača koji su u tom trenutku bili online odlučila je “osloboditi” Drum Gun.

Ovako su izgledali prethodno “oduzeti” itemi u staklenim okvirima.

Zatim su svi vraćeni na mapu gdje su mogli gledati erupciju vulkana. Netom prije erupcije cijelo nebo je potamnilo, a vatrene kugle su odletjele u smjeru Tilted Towersa. I sve ostalo je povijest. Njega više nema. Zadovoljni? Nama je fascinantno kako sat sa zvonika još uvijek radi. Odličan detalj!

Can we just appreciate this clock still putting in work? from r/FortNiteBR

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano