Vijesti

Washington D.C. je pao – The Division 2 nas u premijernom gameplayu vodi u borbu za Bijelu kuću

S Ubisoftom ćemo iskusiti u vruće i najopasnije ljeto SAD-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako vam je bilo dosta snježnog New Yorka prvog Divisiona, možete odahnuti jer nas dvojka vodi u glavni grad Sjedinjenih Američkih Država. Kriza koja je potresla zemlju usjela je srušiti vladu i dovesti Ameriku na rub novog građanskog rata. Na nama, agentima Divisiona, je da zaustavimo totalni raspad Sjeverne Amerike i ponovno spasimo dan.

https://www.youtube.com/watch?v=PtaP6Yc7rEM

Ubisoft se potrudio objasniti nam što se to sve dogodilo otkad smo ušli u New York.

Osim trailera koji nam polako govori što se dogodilo u vremenu između dva divisiona, dobili smo nešto opipljivije, a to je gameplay. Naravno, Ubisoft nije naučio da skriptirani dijalozi između četiri igrača samo ispadaju forsiranima što malo narušava doživljaj igre, ali moglo se vidjeti da dizajn lokacija ponovno rastura.

Sve kreće od prašumskog predjela gradskog zoološkog vrta u kojemu se nalazi utočište civila da bi akcija prešla na napuštenu autocestu koja vodi prema Capitol Hillu. Kako bi se tamo došlo, agenti moraju preći kroz srušeni Air Force One gdje susreću prve neprijateljske snage te upravo tu Ubisoft demonstrira neke novosti u igri.

https://www.youtube.com/watch?v=ZdPlH5RE_WU

Malo preskriptirano, zar ne?

Uzmimo za primjer Hive mogućnost koja funkcionira na način da borac baci bubanj metaka koji se podižu u zrak te ili nekakvom elektromagnetskom tehnologijom ili ubisoftovskom magijom polete prema neprijatelju. Ili pak zamke koje mogu imobilizirati igrača što zahtjeva intervenciju drugih igrača kako bi ga oslobodili. Očito je da Ubisoft želi ostvariti svoju prvotnu viziju Divisiona, no hoće li to uspjeti moći ćemo nagađati tek kada zaigramo betu.

Igra dolazi 15. ožujka, što znači da ćemo se još malo strpiti prije nego što prošećemo virtualnim Washingtonom, no isto tako je za očekivati da će Ubisoft pokazivati dosta materijala vezanog uz igru s obzirom na njihov noviji pristup razvoju i izdavanju igara.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano